عده ای به محض آنکه فردي دچار کاهش فشار و یا افت قند خون می شود لیوانی از آب قند تهیه کرده و بر این باورند با خوردن آن فرد بهبود مي يابد اما این باور کاملا نادرست است.
آب قند از مضرترین نوشیدنی ها برای افرادی است که دچار افت قند یا کاهش فشار می شوند زیرا در دفعه بعد این کار با شدت بیشتری در آنها صورت می گیرد.
مطالعات دانشمندان نشان می دهد آب کرفس و آب شمبلیله از نوشیدنی های ضروری است که همیشه باید به صورت آماده در خانه ی افراد دیابتی وجود داشته باشد و اگر فرد حس کرد که دچار افت قند خون شده سریعا این نوشیدنی را میل کند. اين دو نوشيدني اگر چه در آن لحظه ناخوشایند طعم مطبوعی برای فرد ندارند اما بسیار سریع حالت فرد را تغییر می دهند.
بادام، پسته و به طور کلی مغزها از دیگر مواد غذایی هستند که سریعا قند خون و فشار خون را کنترل کرده و قادرند میزان فشار را به حالت طبیعی نزدیک کنند.
پزشکان توصیه می کنند همچنین افراد هر وقت دچار بیحالی و خستگی شدند می توانند با خوردن مقدار اندکی آجیل به حالت قبلی خود بازگردند.