از آنجا که شیوع چاقی در جوامع آمریکایی رو به افزایش است مطالعه اخیر به بررسی میزان تمایل به کربوهیدرات و پروتئین و چربی در بزرگسالان و ارتباط آن با میزان دریافت انرژی است داده ها در 2 مرحله از افراد بزرگسال بین 20 تا 47 سال از 13106 فرددر فواصل 1971-1975 و در مرحله دوم از 4381 نفر در فواصل سال های 2005-2006 جمع آوری شد وزن نرمال با BMI بین 19 تا 25 ،اضافه وزن با BMI بین 25 تا 30 و بیش از 30چاق تعریف شد دریافت کربوهیدرات ،چربی و پروتئین توسط پرسشنامه بررسی شد شیوع چاقی از 9/11 درصد به 4/33 در مردان و از 6/16 درصدد به 5/36 درصد افزایش نشان داده بود درصد انرژی دریافتی از کربوهیدرات از 44 درصد به 7/48 افزایش داشت انرژی حاصل از چربی از 6/36 به 7/33 درصد کاهش و انرژی حاصل از پروتئین از 5/16به 7/15 کاهش نشان داده است این روند در افراد با وزن نرمال،چاق و دارای اضافه وزن یکنواخت بود دریافت انرژی در هر 3 گروه افزایش داشت و در نهایت دیده شد دریافت انرژی و شیوع چاقی به صورت اسف باری رو به افزایش است و مداخلات تغذیه ای باید تمرکز خود را بر کاهش دریافت انرژی قرار دهند.
منبع:PUBMED