-
نویسندهنوشتهها
-
۱ مهر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۱۷ #79401m.abolfathiمشارکت کننده
الان یه غذایی یاد میگیرید که خیلی ارزونه، خیلی مفید، سالم و خیلی هم شیک و مهمون پسنده. این غذا رو اگر تر و فرز باشید میتونید تو نیم ساعت برای چهارتا آدم نه چندان گرسنه درست کنید. یک کیلو اسفناج، ۵ تا نون لواش یا تافتون، پنیر پیتزا و دو حبه سیر کل چیزیه که لازم دارید.
اسفناجها رو پاک کنید و بشورید. بعد از شستنشون اونا رو تو قطعات درشت خرد کنید و با حرارت زیاد تفت بدید. نذارید همه آب اسفناج از بین بره. اگر حرارت کم باشه اسفناج تا صبح قیامت آب پس میده و هی کوچیک و کوچیکتر میشه. پس بهش اجازه این کار رو ندید. دو تا حبه سیر رو هم ریز یا رنده کنید و بذارید همزمان با اسفناجها بپزه.
تو کمتر از ۱۵ دقیقه این کار تموم میشه. نون رو به شکل مستطیل ببرید. مثلا ۷ در ۲۰٫ یه ابعادی که رولتش خوشگل بشه انتخاب کنید. اسفناج رو با نمک، فلفل و زردچوبه تو کمی روغن یا کره تفت بدید تا طعم بگیره. یه نوار اسفناج روی نون بریزید و روی اون رو با پنیر بپوشونید و نون رو رول کنید.
حالا رولتای کوچیکتون رو سرخ کنید. اول سر رولت رو سرخ کنید که تو تابه باز نشه، میتونید با خلال دندون هم رولت رو فیکس کنید.اگر حال و حوصله دارید، میتونید یه سس خوشمزه هم با رب انار درست کنید. برای این سسها ۵ قاشق رب انار رو با کمی آب و اگه رب ترش بود، با کمی شکر بجوشونید تا یه کم غلیظ شد بردارید و موقع سرو غذا کنار بشقاب بریزید.
یه چاشنی دیگه کنار این غذا میتونه چندتا دونه آلو بخارا و قیصی و آلو ترش باشه که با هم آبپز کردید.اسفناج یکی از مفیدترین سبزیهای کره زمینه. انقدر آهن و ویتامین داره که باید به هر برگش یه مدال “تو قهرمان منی” آویزون کرد. طعم گس اسفناج جزو مزههای محبوب منه و حاضرم انقدر اسفناج بخورم که راهی بهشت شم. چه بسا این رولتها پیادهرو مشترک همه ما بشه.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.