روغن کنجد و خواص آن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81775
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    روغن کنجد (بکر) 100% خالص و طبیعی، که از مرغوب ترین دانه های کنجد خام به طریق کلد پرس (سرد و در دمای پایین)، بدون دخالت دست به دست می آید، فاقد هرگونه مواد شیمیایی، افزودنی، نگه دارنده و بدون کلسترول و دارای خواص بی نظیر می باشد. جهت مصارف پخت و پز، سرخ کردنی و استفاده بر روی سالاد همراه با طعم طبیعی کنجد.
    وغن کنجد (بکر) دارای پروتئین ، ویتامین های F1 ، E ، D ، امگا 6،9 و لسیتین می باشد. روغن کنجد، دارای بیش از 80% اسیدهای چرب اشباع نشده، مانند لینولئیک اسید و اولئیک اسید می باشد.
    در نتیجه، یکی از روغن های مفید برای بدن است که نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد. یکی از آنتی اکسیدان های موجود در روغن کنجد، ویتامین E است که وظیفه آن جلوگیری از اکسید شدن کلسترول و یا رسوب آن در عروق خونی و در نتیجه محافظت از قلب است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.