روغن هسته‌ی انگور را حرارت ندهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75381
    s.farzi
    مشارکت کننده

    روغن هسته‌ی انگور از جمله روغن‌های جدیدی است كه در بازار ایران وارد شده و از این جهت كه حاوی اسیدهای چرب با یك باند دوگانه است به روغن زیتون شباهت بسیار دارد. از سوی دیگر، روغن هسته‌ی انگور ماده‌ای به نام رزوراترول دارد كه یكی از پلی فنول‌های بسیار قوی و با اهمیت در رژیم غذایی به حساب می‌آید و می‌تواند از بسیاری بیماری‌ها از جمله بیماری‌های چشمی، قلبی، كلیه و حتی دیابت پیشگیری كند.
    نكته‌ی مهم این است كه روغن هسته‌ی انگور یا هر روغن دیگر را هر چقدر هم كه مفید باشد نباید به طور كامل جایگزین سایر روغن‌ها كرد بلكه در تغذیه همواره باید تعادل و توازن را به خاطر داشت.وقتی مصرف روغن‌های جامد را كم می‌كنیم، می‌توانیم از روغن‌های مایع مثل روغن زیتون، آفتابگردان و هسته‌ی انگور استفاده كنیم اما نباید تمام روغن مصرفی ما روغن هسته‌ی انگور باشد.
    در ضمن، چون رزوراترول به حرارت حساس است، نباید روغن هسته‌ی انگور را به قصد پخت و پز حرارت دهیم زیرا گرما باعث می‌شود مواد مفید داخل روغن هسته‌ی انگور كه فرار هستند از بین بروند. حتی اگر روی بسته‌بندی این روغن نوشته شده باشد مقاوم به حرارت و می‌توان آن را حرارت داد، نباید از آن برای پخت و پز طولانی استفاده كرد زیرا در این صورت مواد مفید داخل روغن ازبین می‌روند.
    بهتر است از این روغن به عنوان روغن سالاد و در غذاهایی كه حرارت نمی‌بینند( مانند سالاد ماكارونی و یا الویه)، استفاده كرد.طبیعتا خواصی كه در روغن هسته‌ی انگور وجود دارد و با مصرف آن به بدن می‌رسد، با جویدن هسته‌ی انگور هم برای بدن فراهم خواهد شد، منتها این از جمله مواردی است كه نمی‌توان همیشه روی آن حساب كرد.زیرا برخی افراد ممكن است به هر دلیلی مانند تنبلی روده، خراش مری یا طعم گس آن تمایلی به مصرف هسته‌ی انگور نداشته باشند.
    اگر فردی به این اختلال‌ها دچار نباشد مصرف هسته‌ی انگور نیز راهی برای ورود رزوراترول به بدن است در غیر این صورت باید از خوردن آن خودداری كرد. البته روغن هسته‌ی انگور ماده‌ی آماده و دم دستی است كه راحت‌تر می‌تواند این ماده‌ی مفید را به بدن برساند.
    از سویی تمام دانه‌‌ها منبع غنی منیزیوم و منگنز هستند كه از جمله املاح ضروری هستند و می‌توان با خوردن آنها نیاز به این املاح را برطرف كرد. نكته‌ی آخر اینكه هر قاشق مرباخوری این روغن 45 كیلو كالری انرژی دارد و یك واحد چربی به حساب می‌آید . پس با این تصور كه روغن هسته‌ی انگور جزو مفید‌ترین روغن‌هاست در مصرفش زیاده روی نكنید زیرا به راحتی می‌تواند موجب چاقی‌تان شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.