روغن ماهی روند پیری را کندتر می‌کند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74136
    e.amini
    مشارکت کننده

    پزشکان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم روغن ماهی به بهبود توان عضلانی در سالمندان کمک می‌کند و در نتیجه از سرعت پیر شدن می‌کاهد.
    یافته‌های یک آزمایش جدید نشان می‌دهد زنانی که 65 سال به بالا دارند اگر با دوز مشخص روزانه از اسیدهای چرب امگا – 3 مصرف کنند در صورت ورزش کردن دو برابر بیشتر از زنانی که روغن ماهی نمی‌خورند به تقویت عضلات خود کمک می‌کنند.

    این پزشکان درصدد هستند با انجام یک آزمایش بزرگتر این یافته‌ها را تایید کرده و مشخص کنند که چرا مصرف روغن ماهی باعث تقویت و بهبود توان عضلانی می‌شود.

    در برخی از مطالعات قبلی نیز نشان داده شد که رژیم غذایی غنی از امگا – 3 از نوعی که معمولا در ماهی‌های چرب موجود است مزایای قابل توجهی برای سلامتی دارد برای مثال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

    در روند طبیعی پیری، حجم عضلات هر سال بین 0،5 تا دو درصد کاهش می‌یابد. این فرآیند که سارکوپنی نام دارد می‌تواند منجر به ناتوانی‌های حرکتی در سالمندان شود.

    جزئیات بیشتر این مطالعه در جشنواره علوم انگلیس در آبردین ارائه شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.