-
نویسندهنوشتهها
-
۸ مرداد، ۱۳۹۱ در ۰۶:۱۴ #73525s.samadiمشارکت کننده
امگا ۳ موجود در روغن ماهی عمر سلول های بدن را افزایش می دهد. روغن ماهی های آزاد، تن، خال مخالی، ساردین،قزل آلا و شاه ماهی حاوی امگا ۳ هستند. روغن استخراج شده از این ماهی ها در ساخت مکمل غذایی حاوی امگا ۳ استفاده می شود.
امگا ۳ آسیب تلومرها را کاهش می دهد. تلومرها کلاهای کوچکی در انتهای کروموزوم ها هستند که با پیری مبارزه می کند. بدن های جوان و سالم تلومرهای بلند تری دارند که با گذشت زمان کوتاه تر می شوند و بدن را در برابر کهولت سن آسیب پذیر می کنند. تلومرهای کوتاه تر باعث بیماری های مختلف و کوتاه شدن عمر می شوند.
کاهش علائم روماتونیه
با بالا رفتن سن ابتلا به التهاب مزمن بیشتر می شود که امگا ۳ آن را کاهش می دهد.
امگا ۳ می تواند تاثیر زیادی در پیشگیری از آرتریت روماتونید و سکته مغزی داشته باشد.
بیماری که ماهی را به طور منظم مصرف کرده اند، حساسیت به لمس و خشکی صبحگاهی مفصل کمتر دیده می شود به یاد داشته باشید روغن ماهی تسکین دهنده درد نیست، بلکه فقط عواملی درد را کاهش می دهد.
فواید روغن ماهی در بیماری های قلبی
مصرف زیاد ماهی، حجم کار قلب را در طی روز کاهش می دهد و در نتیجه بیماری های قلبی نیز کاهش پیدا می کند.
امگا ۳ به حفظ فشار خون کمک کرده و لخته شدن خون را کاهش می دهد وضعیت قلب را نیز ثبات می بخشد.
می دانید در ژنراسیون ماکولا چیست؟ فرآیندی است که با بالا رفتن سن در چشم رخ می دهد اسیدهای چرب امگا ۳ گردش خون سالم را در شبکیه می برد و قدرت رگ های خونی اطراف چشم را کمک می کند
مصرف ماهی حتی از خشک شدن پوست و لکه های زگیل مانند که با بالا رفتن سن رخ می دهد نیز جلوگیری می کند. مصرف منظم ماهی و امگا ۳ تاثیر زیادی نیز در کاهش فراموشی دارد. محققان ثابت کرده اند ابتلا به بیماری آلزایمر را نیز کاهش می دهد.
بیماری های روانی مانند اسکیزوفرنی، افسردگی، اختلال دو قطبی مکمل های موجود در روغن ماهی حتی می تواند از بروز نیز جلوگیری کند.
دوز دقیقی از روغن سالمی با اسیدهای چرب امگا ۳ نوسانات خلقی در بیماران مبتلا به اختلالات روانی را نیز کاهش می دهد .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.