کارشناسان می گویند که مصرف حتی مقادیر اندکی از اسیدهای چرب امگا 3 که به طور معمول در غذاهایی مثل ماهی آزاد یا ماهی های چرب دیگر یافت می شوند، برای کمک به برطرف کردن بیماری های لثه مفید است.
این کارشناسان با بررسی آزمایشاتی روی 9 هزار و 200 فرد بالغ بین سال های 1999 تا 2004 به این نتایج دست یافتند.
این کارشناسان متوجه شدند که مصرف اسیدهای چرب امگا 3 احتمال ابتلا به بیماری های لثه را 23 تا 30 درصد کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این متخصصان به ویژه تاکید کردند که دو نوع DHA و EPA از این اسیدهای چرب برای کاهش خطر بروز بیماری های لثه مفید هستند.
این یافته در مجله انجمن آمریکایی ژریمی ها منتشر شده است.
منبع :شبکه خبری صنایع غذایی ایران