این روغن که از پرس اولیه ی زیتون به دست می آید غنی از آنتی اکسیدان دوستدار قلب به نام پلی فنول می باشد و همچنین حاوی اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه به نام اولئیک اسید نیز می باشد . هنگامیکه روغن زیتون جایگزین چربی های اشباع (مانند کره) میشود منتهی به کاهش سطوح کلسترول خواهد شد . پلی فنول ها از عروق خونی نیز محافظت می کنند .
پیشنهاد : از روغن زیتون در سالاد یا سبزیجات پخته استفاده کنید . از روغن زیتون خالص استفاده کنید و این مصرف را تا حداقل 6 ماه ادامه دهید .
منبع : webMD April25,2011