متخصصان و كارشناسان علوم تغذيه معتقدند كه مصرف برخي از مواد غذايي مي*تواند احتمال ابتلا به سرطان سينه را تا حد زيادي كاهش دهد.
در اين مقاله فهرستي از بهترين و موثرترين اين مواد غذايي ارائه شده است.
به گزارش شبكه خبري تورنتونيوز، اين كارشناسان توصيه مي*كنند كه براي پيشگيري از اين سرطان به اندازه كافي سبزيجات مصرف كنيد. بيشتر سبزيجات منابعي از تركيبات و مواد مهم ضد سرطان هستند و به همين خاطر تاكيد مي*شود كه مخلوط مناسبي از تمام انواع اين سبزيجات براي مقابله با سرطان سينه استفاده شود.
همچنين اگر مي*خواهيد مواد مغذي موجود در اين سبزيجات بهتر جذب بدنتان شود، آنها را در روغن زيتون طبخ كنيد. اسفناج، كلم بروكلي، هويج، گوجه فرنگي، چغندر و كدو تنبل از سبزيجات بسيار مفيد هستند و خواص ضد سرطاني فوق العاده*اي دارند.
همچنين توصيه مي*شود كه در انتخاب ميوه*هاي مناسب دقت كنيد. براي مقابله با سرطان سينه مصرف ميوه*هايي كه رنگ تيره دارند به ميوه*هاي پركالري ارجح*تر هستند. علاوه بر اينها مصرف غلات سبوس*دار و نيز محدود كردن مصرف فرآورده*هاي لبني براي مقابله با اين سرطان توصيه مي*شود.
اين كارشناسان در پايان تاكيد كردند نكته آخر ولي بسيار مهم اين است كه روغن زيتون سلاحي جادويي براي مقابله با سرطان سينه است كه هم براي طبخ غذاها و هم بعنوان ماده افزودني به سالاد قابل استفاده است
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی