يک بررسي جديد نشان ميدهد مصرف غذاهاي سرشار از روغنهاي اشباعشده ميتواند باعث افسردگي در افراد شود.
به گزارش روزنامه لسآنجلس تايمز، محققان اسپانيايي دانشگاه لاسپالماس پس از بررسي رژيم غذايي، سبک زندگي و بيماريهاي 12 هزار و 59 نفر که بيشتر فستفود، پيراشکي، شيريني دانمارکي ميخوردند که سرشار از روغنهاي اشباعشده هستند پي بردند آنها 48 درصد بيشتر از افرادي که از روغنهاي اشباعنشده مانند روغن زيتون استفاده ميکنند در معرض افسردگي قرار دارند.به گفته دانشمندان اين تحقيق روي کساني انجام شد که از روغنهاي اشباعشده استفاده نميکردند، با اين وجود رابطه بين مصرف اينگونه روغنها و افسردگي محسوس بود.آنها معتقدند در کشورهايي مانند ايالاتمتحده آمريکا که ميزان مصرف روغنهاي اشباعشده بالاست احتمال بروز افسردگي بيشتر است.محققان ميگويند روغن اشباعشده در افرادي که به بيماري قلبي و افسردگي مبتلا هستند عملکرد مشابهي دارد. چربي مضر سبب التهاب بدن ميشود و ميزان پلاکتهاي خون را که باعث بيماري قلبي ميشود افزايش ميدهد