روغن آواکادو مانع رشد سلول هاي سرطاني مي شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88668
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    آنتي اکسيدان موجود در آن، خطر بروز سرطان و بيماري قلبي را کاهش مي دهد و از سلولها در برابر راديکال هاي آزاد محافظت مي کند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، آواکادو با داشتن بيش از 20نوع ويتامين و ماده کاني، يکي از سالم ترين مواد غذايي به حساب مي آيد. آواکادو سرشار از پتاسيم، ويتامين هاي D،A و E به حساب مي آيد. علاوه بر آن، چربي هاي غيراشباع شده در آن با تراکم بسيار وجود دارد و از چربي هاي مفيد به حساب مي آيد. روغن آواکادو از نقطه دود بالا برخوردار است و براي پخت و پز مناسب است.

    از سيستم قلبي عروقي محافظت مي کند. سرشار از اسيد اولئيک است که مي تواند مانع از جذب کلسترول غذايي و تري گليسيريد شود. اين روغن ميزان چربي مضر را کاهش و ميزان چربي مفيد را از افزايش مي دهد.

    آنتي اکسيدان موجود در آن، خطر بروز سرطان و بيماري قلبي را کاهش مي دهد و از سلولها در برابر راديکال هاي آزاد محافظت مي کند.

    اسيدهاي لينولنيک آلفا و اسيدهاي چرب امگا3 در آن از رشد سلول هاي سرطان کولون و تومورهاي سينه جلوگيري مي کند. ويتامين موجود در اين روغن عامل ضدسرطان است.

    با کاهش التهاب در لثه مانع از بروز بيماري لثه و خرابي دندان مي شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.