به تازگی محققان ایالاتمتحده متوجه شدند سالمندانی که روغن نارگیل مصرف میکنند، دیرتر به آلزایمر دچار میشوند، همچنین مبتلایان به این بیماری با استفاده از روغن نارگیل توانستند تا حد زیادی حافظه خود را به دست بیاورند. به نظر میرسد این ماده و ترکیبات مشابه با آن میتواند به تامین انرژی مورد نیاز بدن کمک کند. در اکثر موارد مغز برای تامین سوخت مورد نیاز خود سراغ کربوهیدراتها میرود، اما اگر ما برای مدتی غذا نخوریم، مغز از ذخیره چربی موجود در بدن استفاده میکند. این انرژی به شکل مولکولهایی تامین میشود که کتون نام دارند. آزمایشها نشان میدهد روغن نارگیل دارای مقادیر بسیار زیادی از این مولکول است که در بدن ذخیره میشود و انرژی مورد نیاز مغز را تامین میکند. بیماران مبتلا به آلزایمر نمیتوانند گلوکز مورد نیاز را برای مغز تامین کنند، به همین دلیل بعد از مدتی عملکرد بخشهای مختلف مغز آنها مانند حافظه یا قدرت تفکر کاهش پیدا میکند و به اين دلیل است که مبتلایان به دیابت با سهبرابر احتمال بیشتر از دیگران ممکن است دچار آلزایمر شوند. تا کنون صدها نفر از مبتلایان به آلزایمر برای درمان از روغن نارگیل استفاده كردهاند که در بسیاری از آنها تاثیر بسیار مثبتی داشته است، حتی بعضی از بیماران توانستهاند قدرت صحبت کردن خود را به دست بیاورند و حافظه آنها نیز بهبود زیادی پیدا کرده است.