-
نویسندهنوشتهها
-
۱ مرداد، ۱۳۹۳ در ۰۲:۵۲ #84597f.kashkalaniمشارکت کننده
پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج یک مطالعه جدید که در آمریکا صورت گرفته نشان می دهد، مغز افرادی که کاهش وزن داده اند واکنش های متفاوت به غذا نشان می دهد . به گفته آنان افرادی که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرند، کمتر از افرادی که رژیم غذایی قرار دارند جذب غذا می شوند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، مطالعه محققان دانشگاه ˈمیسوری ˈ آمریکا نشان می دهد، افرادی که با شمردن کالری غذا و ورزش وزن کم می کنند بیشتر به غذا علاقه نشان می دهند.
این در حالی است که جراحی کاهش وزن از جمله کوچک کردن معده، سیم پیچی مغز را عوض می کند؛ بطوریکه این افراد کمتر به غذا خوردن علاقه نشان می دهند.
دانشمندان آمریکایی در این مطالعه اسکن های مغز بیمارانی را که روش های مختلفی برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند، بررسی کردند.
محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد و این واکنش های متفاوت بستگی به روش هایی دارد که افراد مختلف برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند.
محققان در این مطالعه افرادی را که با عمل جراحی وزن کم کرده بودند با افرادی مقایسه کردند که روش های متداول تر رژیم غذایی را برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند.
سپس محققان تصاویر پیتزا و سایر غذاهای اشتهاآور را به افراد مورد مطالعه نشان دادند. دانشمندان متوجه شدند: مغز افرادی که تحت رژیم های غذایی بودند در قسمت “کورتکس پره فورنتال” ( prefrontal cortex ) یعنی آن بخشی از مغز که هیجان و احساسات را کنترل می کند، فعال تر است.
این مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد، افرادی که با تغییر رفتار و شیوه زندگی خود برای مثال کاهش میزان کالری هایی که هر روز مصرف می کنند و افزایش سطح ورزش ، موفق به کاهش وزن شده اند بیشتر به مواد غذایی علاقه نشان می دهند.
از طرف دیگر افرادی که با عمل جراحی لاپراسکوپی کوچک کردن معده وزن کم کرده بودند نسبت به غذا خوردن بی علاقه بودند.
این مطالعه، اولین مطالعه ای است که تغییرات مغز در ارتباط با روش های مختلف کاهش وزن را بررسی کرده است.
نتایج این تحقیق در مجله چاقی منتشر شده است .
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.