روش صحیح پخت گوشت چرخكرده چیست؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81260
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    به منظور پخت گوشت چرخكرده، قبل از انجماد زدایی بهتر است گوشت یخ ‌زده را به‌طور مستقیم داخل قابلمه و روی شعله ملایم قرار داد تا به آرامی انجماد زدایی شده و در عین حال خونابه احتمالی آن نیز وارد غذا بشود و ارزش غذایی و طعم غذا نیز بهتر شود. ولی اگر بخواهیم از گوشت چرخكرده در فرمولاسیون غذاهایی استفاده كنیم حتما باید انجمادزدایی داخل یخچال انجام شود و خونابه نیز به غذا برگردانده شود. برای اطمینان از نابودی میكروارگانیسم‌ها طی پخت، بهتر است گوشت را طوری حرارت داد كه مطمئن شد دمای مركز گوشت حداقل به دمای 71 درجه سانتیگراد رسیده است. اگر گوشت به اندازه كافی حرارت نبیند می‌‌تواند سبب ایجاد بیماری به‌خصوص در كودكان و افراد با ضعف سیستم ایمنی بشود. غذاهایی كه از گوشت چرخكرده تهیه می‌‌شوند را در صورتی كه بخواهیم بعد از پخت به مدت بیشتری نگهداری كنیم باید بلافاصله پس از پخت طی یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهیم و در این صورت می‌‌توان غذا را به مدت دو روز نگهداری كرد. البته برای گرم کردن مجدد، غذای گوشتی باید کاملا داغ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.