روش تهیه کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71918
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوش‌رنگ می‌کند.



    مواد لازم:

    سیب‌زمینی متوسط سه عدد؛ پوست کنده شود

    اسفناج پخته و آب گرفته شده 60 گرم

    پیاز کوچک یک عدد رنده شود

    آرد سفید سه قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به اندازه لازم

    تخم‌مرغ 2 عدد؛ هم زده شود

    روغن گیاهی به میزان لازم

    طرز تهیه:

    * سیب‌زمینی‌ها را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناج‌ها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.

    * سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    * درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آن‌ها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آن‌ها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

    * تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت می‌دهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.