روش تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #112723
    heidary
    مشارکت کننده

    روش تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی

    ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.

    مواد لازم برای ماهی با چاتنی سبز :

    فیله ماهی ۶ عدد
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
    لیمو ۲ عدد
    چاتنی سبز به میزان لازم

    طرز تهیه ماهی به سبک آسیای جنوبی :

    روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.

    ۸ تکه کاغذ روغنی به سایز ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.

    در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

    ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز کنید و سریعا میل کنید.

    نکات :

    از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مانند لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

    لیمو ها را نازک حلقه حلقه کنید.

    در تهیه این دستور از چاتنی سبز، نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می شود.

    اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید.
    منبع:ناز خاتون

    • این موضوع 7 سال پیش توسط heidary اصلاح شده است.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.