روش تهیه سوپ هویج و عدس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71462
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می‌خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.



    مواد لازم برای 4 نفر:

    عدس 300 گرم

    هویج 5 عدد متوسط بزرگ

    پیاز 2 عدد متوسط

    سیر 2 حبه کوچک

    آب گوشت یا مرغ 6 لیوان

    کره 50 گرم

    نمک ، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    زعفران آب شده به میزان دلخواه

    طرز تهیه:

    * عدس را چند از ساعت قبل خیس می‌کنیم.

    * پیازها، سیر و هویج را می‌شوییم و خرد می‌کنیم.

    * ابتدا پیازها و سیر را بسیار ریز خرد می‌کنیم و در کره تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شوند، زردچوبه را نیز اضافه می‌کنیم، سپس هویج‌ها را نگینی درشت خرد می‌کنیم و در پیاز و سیر خوب تفت می‌دهیم و سرخ می‌کنیم تا کاملاً برشته شود.

    * حال عدس را که آب آن گرفته و خالی شده را به مایه اضافه می‌کنیم و باز نیز تفت می‌دهیم. حال آب گوشت را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً پخته شود و جا بیفتد.

    * اگر بخواهیم این غذا را به جای سوپ استفاده کنیم، باید آب آن بیشتر باشد و اگر می‌خواهیم خوراک باشد باید کاملاً آبش کشیده شود.

    توضیح دیگر این که این سوپ یا خوراک، با سیب زمینی یا شلغم یا تره فرنگی نیز پخته می‌شود و بسیار هم لذیذ خواهد شد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه سوپ هویج و عدس&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.