-
نویسندهنوشتهها
-
۱ اردیبهشت، ۱۳۹۳ در ۰۱:۳۵ #82600
v.fatoorechi
مشارکت کنندهاین خوراک در کشورهای اروپای غربی – بهخصوص فرانسه – یکی از خوراکهای رایج است و در کشور ما نیز به عنوان یک شام سبک و کمحجم، بعد از افطار میتواند غذای مناسبی باشد
مواد لازم برای ۶ نفر:
– ۴ عدد فیله مرغ
– ۲۰۰ گرم بامیه
– دانه ۴ عدد بلال متوسط یا ۲۰۰ گرم دانه ذرت
– ۳ عدد گوجه فرنگی بزرگ
– یک عدد پیاز
– یک عدد فلفل دلمهای سبز
– یک قاشق چایخوری، سیر رندهشده
– یک قاشق چایخوری، شکر
– یک قاشق چایخوری، فلفل سبز ریز خرد شده
– یک قاشق چایخوری، پودر آویشن
– ۳ قاشق سوپخوری، روغن مایع سرخ کردنی
– نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:
۱ – ابتدا فیلههای مرغ را به صورت ریز خرد کنید. سپس داخل تابهای نچسب مقداری روغن بریزید و تکههای مرغ را در آن به طور کامل تفت دهید.
۲ – در این فاصله زمانی، در تابه دیگری مقداری روغن بریزید. سیر و پیاز و بامیه را نیز در آن سرخ کنید و سپس دانههای ذرت خام را به آن اضافه کرده و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. حالا تکههای مرغ سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.۳ – گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را نیز به صورت ریز خرد کنید و به همراه شکر، فلفل سبز خرد شده، پودر آویشن و نمک و پودر فلفل سیاه به مخلوط فوق بیفزایید. سپس در ظرف را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد در آب حاصل از گوجه فرنگی خرد شده و کاملا بپزد.
نکته ۱: در صورت تمایل میتوانید یک قاشق سوپخوری آبلیمو نیز به این خوراک اضافه کنید تا کمی مزه ترشی هم بگیرد.
نکته ۲: بامیهها را ریز انتخاب کنید تا هم سرعت پخت آن بالا رود و هم به اصطلاح لیز نشود.
نکته ۳: به جای دانه ذرت خام از دانه ذرت کنسروشده نیز میتوانید استفاده کنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.