روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71209
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این پیتزای سالم، سوسیس و کالباس ندارد. اگر قرار است فست فود بخورید آن را خودتان در منزل تهیه نمایید و از مواد اولیه‌ی سالم استفاده نمایید.


    مواد لازم برای 1 نفر:

    فیله یا سینه‌ی مرغ 100 گرم

    پیاز رنده کرده 1 عدد کوچک

    زعفران حل کرده 1 قاشق سوپ‌خوری

    پودر زنجفیل یک دوم قاشق چای‌خوری

    روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری

    خمیر پیتزا یک عدد

    پنیر موزارلا 90 گرم

    پنیر گودا 30 گرم

    قارچ خردکرده 50 گرم

    فلفل دلمه‌ی رنگی و خلال کرده 30 گرم



    روش تهیه:

    * ابتدا فر را با دمای 250 درجه‌ی سانتی‌گراد، گرم نمایید.

    * خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بمالید.

    * مرغ را به قطعه‌های 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.

    * حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.

    * سپس قطعه‌های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله‌ی بین فلفل‌دلمه‌ای و قارچ بچینید.

    * اکنون 30 گرم پنیر باقی‌مانده را بیفزایید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

    منبع: مجله آشپزباشی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.