روش تهیه‌ی نان جو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71550
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    جو از غلات مهم در جهان می‌باشد که به عنوان غذا مورد استفاده بشر قرار می‌گیرد، از جمله موارد مصرف جو در تهیه نان می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان جو آشنا می‌شوید.



    مواد لازم برای 10 عدد نان بسته به وزن چانه:

    آرد ستاره 500 گرم

    آرد جو 500 گرم

    پودر خمیرمایه 3 تا 4 قاشق غذاخوری

    نمک 1 قاشق مرباخوری

    بهبود دهنده 1 قاشق چای‌خوری در صورت دلخواه

    طرز تهیه:

    مرحله 1 – آرد ستاره و جو را الک کرده، خمیرمایه، بهبود دهنده و نمک را به آرد افزوده و مخلوط کنید.

    مرحله 2 – آب را کم‌کم به مخلوط آرد افزوده و ورز دهید تا خمیری نچسب ولی نسبتاً شل حاصل شود، سپس آن‌را پوشانده و برای نیم تا 1 ساعت در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

    مرحله 3 – بعد از استراحت اولیه به خمیر برای 2 دقیقه دیگر ورز دهید و از خمیر چانه های 100 الی 200 گرمی بگیرید و چانه‌ها را در سینی از قبل چرب شده به قطر 1 سانتی‌متر باز کنید.

    مرحله 4 – روی خمیرها را با دست کمی نم زده، سبزی خشک معطر ریخته و روی خمیرها را با چاقو یا چنگال شیار بیندازید.

    مرحله 5 – سینی نان را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها پخته و روی نان طلائی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.