روش تهیه‌ی ماهی با رشته‌های رنگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72221
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    ماهی، روغن، زنجبیل، سیر، فلفل قرمز، پیازچه و سُس سویا، از جمله مواد لازم برای تهیه‌ی این غذای خوشمزه هستند. با ما همراه باشید…



    مواد لازم :

    فیله ماهی (هر نوع ماهی) 6 عدد

    روغن دانه آفتابگردان 3 الی 4 قاشق غذاخوری

    زنجبیل رنده شده با رنده درشت 2 الی 3 قاشق غذاخوری

    سیر کاملاً خرد شده 3 حبه

    فلفل قرمز 3 عدد

    پیازچه 1 عدد بزرگ

    سس سویا 1 قاشق غذاخوری

    روش تهیه :

    * ماهی‌ها را به نمک و فلفل آغشته نمایید. سپس سه بار با سر پهن چاقو و یا گوشه قاشق، روی ماهی‌ها بکوبید.

    * داخل ماهیتابه، یک قاشق روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، ماهی‌ها را داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید. اگر ماهی‌ها دارای پوست هستند، ابتدا آن را از قسمت پوست، داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید تا زمانی که پوست آن کاملاً برشته شود.

    * وقتی دو طرف ماهی‌ها سرخ شد، آن را به ظرف مورد نظر برای سرو، منتقل نمایید.

    * دانه‌های فلفل قرمز را جدا کنید و آن‌ها را همراه با پیازچه به صورت رشته های باریک، خرد نمایید.

    * باقیمانده روغن را حرارت دهید. سپس زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را برای حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

    * ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پیازچه‌ها را داخل آن بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.

    * ابتدا سس سویا و سپس محتویات ماهیتابه را روی ماهی‌ها بریزید.

    غذا آماده است.

    نوش جان!

    منبع: goodfood

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.