-
نویسندهنوشتهها
-
۱۸ بهمن، ۱۳۹۰ در ۰۱:۴۶ #72221کاربر عادیمشارکت کننده
ماهی، روغن، زنجبیل، سیر، فلفل قرمز، پیازچه و سُس سویا، از جمله مواد لازم برای تهیهی این غذای خوشمزه هستند. با ما همراه باشید…
مواد لازم :فیله ماهی (هر نوع ماهی) 6 عدد
روغن دانه آفتابگردان 3 الی 4 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده با رنده درشت 2 الی 3 قاشق غذاخوری
سیر کاملاً خرد شده 3 حبه
فلفل قرمز 3 عدد
پیازچه 1 عدد بزرگ
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه :
* ماهیها را به نمک و فلفل آغشته نمایید. سپس سه بار با سر پهن چاقو و یا گوشه قاشق، روی ماهیها بکوبید.
* داخل ماهیتابه، یک قاشق روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد، ماهیها را داخل آن بریزید و خوب سرخ کنید. اگر ماهیها دارای پوست هستند، ابتدا آن را از قسمت پوست، داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ نمایید تا زمانی که پوست آن کاملاً برشته شود.
* وقتی دو طرف ماهیها سرخ شد، آن را به ظرف مورد نظر برای سرو، منتقل نمایید.
* دانههای فلفل قرمز را جدا کنید و آنها را همراه با پیازچه به صورت رشته های باریک، خرد نمایید.
* باقیمانده روغن را حرارت دهید. سپس زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را برای حدود 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
* ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و پیازچهها را داخل آن بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید.
* ابتدا سس سویا و سپس محتویات ماهیتابه را روی ماهیها بریزید.
غذا آماده است.
نوش جان!
منبع: goodfood
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.