روش تهیه‌ی حلیم عدس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72268
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این غذا را به دو روش می‌توان تهیه کرد؛ با ما همراه باشید…



    مواد اولیه:

    گوشت سردست 500 گرم

    عدس 100 گرم

    برنج سه قاشق سوپ‌خوری

    پیاز سرخ کرده یک پیمانه

    کشک و روغن و نمک و فلفل و گردو و نعنا خشک به میزان لازم

    پیاز دو عدد

    طرز تهیه:

    * در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می‌کنیم.

    * بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می‌گذاریم تا مواد خوب بپزد.

    * سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می‌کنیم.

    * دو لیوان آب یا آب‌گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می‌ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی هم می‌زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.

    * ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف سرو می‌کشیم.

    * روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو می‌کنیم.

    روش دیگر:
    * عدس را جداگانه پخته، برنج را اضافه می‌کنیم تا بپزد بعد با هم میکس می‌کنیم.

    * گوشت را هم بعد از پختن میکس کرده با مواد مخلوط می‌نماییم تا با هم بپزد و کش‌دار شود. در آخر کشک را می‌افزاییم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.