این غذا را به دو روش میتوان تهیه کرد؛ با ما همراه باشید…
مواد اولیه:
گوشت سردست 500 گرم
عدس 100 گرم
برنج سه قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده یک پیمانه
کشک و روغن و نمک و فلفل و گردو و نعنا خشک به میزان لازم
پیاز دو عدد
طرز تهیه:
* در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز میریزیم و میگذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه میکنیم.
* بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و میگذاریم تا مواد خوب بپزد.
* سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط میکنیم.
* دو لیوان آب یا آبگوشت و نمک و فلفل روی این مواد میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.
* ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط میکنیم و در ظرف سرو میکشیم.
* روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو میکنیم.
روش دیگر:
* عدس را جداگانه پخته، برنج را اضافه میکنیم تا بپزد بعد با هم میکس میکنیم.
* گوشت را هم بعد از پختن میکس کرده با مواد مخلوط مینماییم تا با هم بپزد و کشدار شود. در آخر کشک را میافزاییم.