روش تهیه‌ی استیک ماهی با سُس شوید و لیمو

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72338
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 نفر:

    فیله ماهی نیم کیلو

    سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط

    شوید تازه 3 قاشق غذاخوری خرد شده

    آب لیمو 5 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیاز 1 عدد بزرگ

    زعفران به مقدار لازم

    ***********************

    طرز تهیه:

    مرحله 1 – فیله‌ی ماهی را پس از تمیز کردن با زعفران، نمک، فلفل، پیاز رنده یا خلال شده و 2 قاشق از آب‌لیمو مزه دار کرده و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

    مرحله 2 – سس سفید را طبق دستور آن درست کرده، شوید و مابقی آب‌لیمو را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    مرحله 3 – ماهی را داخل توری‌های آماده گذاشته و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید. (بهتر است توری را قبل از گذاشتن ماهی با روغن یا کره چرب کنید)

    مرحله 4 – ماهی کباب شده را در ظرف مورد نظر گذاشته با لیمو، شوید یا جعفری تزیین کرده و با سس لیمو و شوید سرو نمایید.

    *********************

    روش تهیه‌ی سس سفید:

    سس سفید را می توانید برای انواع غذاهای دریایی، کباب ماهی، لازانیا، سوفله و.. مورد استفاده قرار دهید.

    مواد لازم برای 1 پیمانه سس

    آرد 1 قاشق غذاخوری پر

    کره 25 گرم

    شیر 1 لیوان

    نمک، فلفل، خردل، آویشن و یا ادویه دلخواه به مقدار لازم

    آبلیمو به دلخواه 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    ******************

    طرز تهیه

    مرحله 1 – کره را در ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا نرم شود، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید.

    مرحله 2 – شیر را آرام آرام افزوده و مخلوط را هم زده تا به غلظت برسد.

    مرحله 3 – ادویه و آبلیمو را اضافه کرده و سس آماده شده را از روی حرارت بردارید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.