روش تهیه‌ی آبگوشت کرمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72286
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این آبگوشت مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم، بپزد.


    مواد لازم:

    گوشت آبگوشتی به اندازه دلخواه

    لپه 1 پیمانه

    سیب زمینی 2 عدد بزرگ

    پیاز 1 عدد متوسط

    رب گوجه 3 قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی 2 عدد

    مرزه خشک 3 قاشق غذاخوری

    لیمو عمانی 2 عدد

    نمک، فلفل، زردچوبه، زیره به مقدار لازم

    طرز پخت:

    * این آبگوشت مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم بپزد. کف روی آن را می‌گیریم و درش را می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

    * لیموعمانی ها را سوراخ می‌کنیم و با ادویه‌ها و گوجه و رب بهش اضافه می‌کنیم.

    * نیم پز که شد سیب زمینی‌ها رو قاچ کرده و درون قابلمه می‌ریزیم.

    * وقتی خوب همه چیز پخت و جا افتاد پیاز و گوجه را خوب له کنید و سبزی خشک را درون آبگوشت بریزید و هم بزنید.

    نکته
    * کرمانی‌ها به جای گوجه، گوجه خشک می ریزند که کمی مزه اش رو به شیرینی متمایل می‌شود.

    * شاید به نظر خیلی متفاوت از آبگوشت خودمان نیاید ولی هر کس که این را خورده تاکید کرده که خیلی خوشمزه تر از آن آبگوشت است و خیلی هم سبک. عطر و طعمی که مرزه و ترخون بهش می‌دهد فوق‌العاده است.

    امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.