اگر عطر و طعم شیر را دوست نداشته باشید و به جای حذف کامل آن از رژیم روزانهتان، با افزودن کمی چای بخواهید طعم آن را مطلوبتر کنید، مشکلی پیش نمیآید. یعنی هرچند ارزش تغذیهای شیر ساده و معمولی بیشتر از شیرهای ترکیبی است اما اگر سهچهارم لیوان شیر را با یکچهارم لیوان چای مخلوط کنید، با اینکه به طور حتم بخشی از کلسیم دریافتی را از دست خواهید داد، اما باز هم این نوع مصرف کردن شیر بهتر از مصرف نکردن آن است. معمولاً تخمین زده میشود حدود 10درصد از جذب کلسیم شیر با اضافه کردن چای به آن در بدن کاهش پیدا کند. البته این میزان به حجم شیر و چای بستگی دارد اما از دست رفتن 10درصد جذب کلسیم به حذف کامل شیر از رژیم غذایی روزانه میارزد. البته مصرف شیر با این روش، علاوه بر جذب مقداری از کلسیم موجود در آن، باعث دریافت پروتئین مرغوب و ویتامینهای گروه B هم میشود.
همچنین می توان به شیر مقداری آب هویج نیز اضافه کرد و بدین ترتیب طعم آنرا عوض کرد.