روشهای کاهش سم آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66365
    jafari
    مشارکت کننده

    براي كاهش آكريلاميد در سيب زميني سرخ كرده و چيپس، اين موارد را به خاطر بسپاريد:

    * سيب زميني را هيچگاه در يخچال نگهداري نکنيد.

    * بايد از سرخ كردن سيب زميني‌هاي لک ‌دار خودداري كنيد و آن را در حرارت كم و مدت زمان كوتاه سرخ كنيد.

    * قبل از استفاده و پخت سيب زميني، آن را پوست کنده و لااقل به مدت يک ساعت در آب قرار دهيد. قرار دادن سيب زميني در آب قبل از سرخ كردن ، قند موجود در سيب زميني را جذب كرده و به‌ اين ترتيب امكان تشكيل آكريلاميد كاهش مي‌يابد.

    * اگر سيب زميني را در آب نگذاشتيد،آن را قبل از سرخ کردن آب پز کنيد. سيب زميني آب پز شده در هنگام سرخ کردن آکريلاميد کمتري توليد مي کند.

    * استفاده از روغن جامد به جاي روغن مايع، به دليل جلوگيري از داغ شدن بيش از حد روغن و اکسيداسيون سريع آن، در كاهش توليد آكريلاميد موثر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.