متخصصان آمریکایی میگویند مغز گردو بیشترین میزان آنتی اکسیدان را در مقایسه با دیگر مغزهای خوراکی دارد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا به نقل از یو پی آی، این متخصصان توصیه میکنند که هر فرد در طول شبانه روز هفت عدد مغز گردو بخورد.
جو وینسون، از دانشگاه اسکرانتون در ایالت پنسیلوانیا، میگوید: متاسفانه مردم زیاد به خوردن گردو تمایل ندارند. حال آن که تحقیقات ما نشان میدهد خوردن مغز گردو باید به عنوان بخشی مهم از رژیم غذایی سالم در نظر گرفته شود.
بر پایه تحقیقات انجام شده گردو منبعی سرشار از پروتئین است و مصرف منظم آن فرد را از ابتلا به بیماری قلبی، سرطان کلیه، دیابت نوع 2، سنگ صفرا و دیگر بیماریها محافظت میکند.