روزه داری و بیماری قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77700
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به طور معمول ديده شده که ميزان غذاهاي دريافتي پر از کربوهيدرات‌ها و چربي‌هاي اشباع در ماه رمضان افزايش مي‌يابد. در مطالعه‌اي، ديده شده که از بين 142 فرد روزه‌دار، 2/78 %از آنها غذاهاي پرچرب بيشتري در غذاي افطار مصرف مي‌کنند. لذا اجتناب در خصوص جلوگيري از اين موضوع بايد انجام شود. همچنين بايد دقت شود که دارودرماني که قبل از ماه مبارک رمضان در خصوص افزايش کلسترول و تري‌گليسريد انجام مي‌شده همچنان در اين ماه ادامه يابد.

    بيماراني که درگير بيماري­هاي قلبي مزمن، بيماري­هاي کرونر و فشار خون بالاي کنترل نشده هستند، بايد از روزه‌داري پرهيز کنند. اگر اين بيماران در ماه مبارک رمضان دچار علائم شديد اين بيماري شدند، بايد سريعا روزه­ خود را شکسته و درمان هاي لازم را انجام دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.