به طور معمول ديده شده که ميزان غذاهاي دريافتي پر از کربوهيدراتها و چربيهاي اشباع در ماه رمضان افزايش مييابد. در مطالعهاي، ديده شده که از بين 142 فرد روزهدار، 2/78 %از آنها غذاهاي پرچرب بيشتري در غذاي افطار مصرف ميکنند. لذا اجتناب در خصوص جلوگيري از اين موضوع بايد انجام شود. همچنين بايد دقت شود که دارودرماني که قبل از ماه مبارک رمضان در خصوص افزايش کلسترول و تريگليسريد انجام ميشده همچنان در اين ماه ادامه يابد.
بيماراني که درگير بيماريهاي قلبي مزمن، بيماريهاي کرونر و فشار خون بالاي کنترل نشده هستند، بايد از روزهداري پرهيز کنند. اگر اين بيماران در ماه مبارک رمضان دچار علائم شديد اين بيماري شدند، بايد سريعا روزه خود را شکسته و درمان هاي لازم را انجام دهند.