یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به رموز تغذیه جهت کاهش احساس تشنگی در طول روز در روزه دارن اشاره کرد و گفت: اگر روزه داران در وعده سحره یک عدد لیمو را با مقداری آب و کمی عسل مخلوط کرده و بنوشند در طول روز کمتر احساس عطش خواهند داشت.
با اشاره به دهیدراسیون یا کم آبی بدن در فصل تابستان، این اختلال در ابتدا به کلیه های آسیب شدیدی وارد می کند و کلیه واکنشهای شیمیایی بدن را دچار اختلال کرده که در نهایت می تواند غش و رفتن به کما را در پی داشته باشد.
وی تصریح کرد: در سال جاری ماه مبارک رمضان با فصل گرما همزمان شده و گرمای هوا باعث خواهد شد روزه دارن آب زیادی را در بدن از دست بدهند و بر این اساس در معرض خطر دهیدراسیون قرار گیرند، لذا به منظور پیشگیری از این امر، روزه دارن باید به چند نکته تغذیه ای توجه جدی داشته باشند.
روزه دارن باید به اندازه کافی چای کم رنگ، دوغ، شیر، آب میوه و میوه و سبزی مصرف کنند تا در طول روز دچار کم آبی نشوند.