رفع اختلالات کبد با مصرف ساقه گندم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85226
    z.yari
    مشارکت کننده

    گندم با طبیعت گرم، خنک کننده، مغذی، چاق کننده، اشتهاآور، مدر، ضد خونریزی و مقوی بوده که حریره آرد آن برای سرفه و خونریزی از سینه و درد سینه و پهلو مفید است.
    از ساقه گندم برای رفع مسمومیت و اختلال در کبد که موجب یبوست، سردرد، بی‎اشتهایی و قی کردن زردآب می‎شود، استفاده می‎کنند.
    گندم پخته نفاخ و دیرهضم بوده و باید با شیرینی خورده شود. گندم بوداده نیز سنگین، نفاخ و دیرهضم است. اما گندم پخته شده در آب بسیار مقوی و مغذی است اما برای هاضمه مفید نیست در ضمن برای اشخاصی که مبتلا به انسداد عروق هستند مضر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.