1- همراه هر وعده غذایی، از سبزیجات استفاده کنید.
2- نان سنگگ و یا بربری ازنان لواش و ساندویچی بهتر است.
3- مصرف غذاهای چرب مثل کباب کوبیده، سوسیس، کالباس و غذاهای سرخ شده را محدود کنید.
4- لبنیات کم چربی مصرف کنید.
5- از حبوبات و پروتئین سویا، در برنامه غذایی خود بیشتر استفاده کنید.
6- در هفته بیش از 2 عدد زرده تخم مرغ مصرف نکنید .
7- در طول روز حداقل 8 لیوان آب بنوشید.
8- غذا را به صورت کم نمک مصرف کنید.
9- ترجیحاً از روغن مایع( به خصوص کلزا) استفاده کنید.
برای سرخ کردن مواد غذایی، از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.
به یاد داشته باشید که مصرف غذاهای سرخ کردنی را باید محدود کنید .
10-از مصرف الکل و کشیدن سیگار خودداری نمایید یا دست کم مصرف آنها را محدود کنید