رب یا آب گوجه اضافی را چگونه نگهداری کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71996
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    در صورتی كه رب گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی بیشتر از حد نیاز داشتید، آن را در قالبهای چهارگوش یخ یا هر قالب دیگری كه مایل هستید ریخته و در جایخی یخچال قرار دهید. پس از انجماد آنها را در كیسه فریزری ریخته هر زمان كه نیاز داشتید یك عدد بردارید.
    در صورتی كه از قالب بزرگ استفاده می كنید، می توانید پس از منجمد شدن آنها را با چاقو برش دهید. ضمناً پیاز داغ و آب گوشت و مرغ را نیز می توانید به این روش منجمد كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.