رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93580
    naderinejad
    مشارکت کننده

    مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سدیم در رب‌های گوجه‌فرنگی خانگی هشدار داد.
    امروزه با توجه به تبلیغات منفی علیه محصولات صنعتی تمایل و گرایش مردم به سمت محصولات سنتی و فرآورده‌های تهیه‌شده به شکل خانگی افزایش پیدا کرده است.
    تولید این محصول به روش خانگی روبه افزایش است و تولیدکنندگان این محصولات با ادعای سالم بودن این فراورده‌ها در مقایسه با محصولات صنعتی نسبت به جذب مشتری برای محصول خود اقدام می‌کنند.

    بر اساس آزمایش‌های انجام‌شده در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه، بخش زیادی از رب‌های خانگی دارای نگه‌دارنده بنزوات سدیم در مقدار خیلی زیاد و در حدود هزار و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم و گاهی بیشتر از این هستند و این در حالی است که استفاده از بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی ممنوع است.

    بنزوات سدیم یک ترکیب نگهدارنده بوده و مانع کپک زدن رب می‌شود؛ و استفاده از این ترکیب فقط به مقدار اندک در بعضی از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس‌ها مجاز است.

    کپک زدن رب نشان‌دهنده‌ طبیعی بودن آن است و این موضوع در مدت کمتر از دو تا سه روز در دمای اتاق روی می‌دهد. کپک نزدن محصول دلالت بر کیفیت آن نیست بلکه نشان‌دهنده حضور یک ترکیب نگهدارنده در این محصول است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.