1- استفاده از میوههای تازه بجای شیرینی و شکلات به عنوان میان وعده
2- محدود کردن مصرف نانهای شیرین (نان قندی، نان شیر مال، شیرینی، کیک و …..) و انواع شکلات و آب نبات
3- مصرف دوغ، آب و آب میوههای طبیعی بجای نوشابههای گازدار
4- استفاده از میوههایی نظیر سیب، هلو، گلابی که قند کمتری دارند و محدود کردن مصرف میوههای شیرین مانند انگور، خربزه، خرما، انجیر، توت و……
5- خودداری از مصرف کمپوت میوه. در صورت تمایل به مصرف کمپوت میوه بهتر است آن را در منزل تهیه کنند. برای این کار تکههای میوه را با مقدار کمی آب و بدون اضافه کردن شکر به مدت چند دقیقه بجوشانند و سپس برای مصرف روزانه آن را در یخچال نگهداری کنند.
6- کم کردن مصرف قند و شکر همراه با چای.