راهکارهای تغذیه ای برای کاهش درد های قاعدگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83098
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مصرف کم لبنیات کم چرب و ماهی و تخم مرغ و میوه و سبزی با قاعدگی دردناک ارتباط دارد. عدم صرف صبحانه و فیبر و مصرف میان وعده پرکالری و فقیر از ریزمغذی ها و همچنین مصرف بالای گوشت و خیارشور و لبنیات پرچرب دردهای قاعدگی را به طور چشمگیری افزایش می دهد.
    تحقیقی که در زاهدان انجام شده است نشان می دهد که مصرف ویتامین E به همراه مفنامیک اسید اثرات خیلی بهتری در کاهش دردهای قاعدگی در مقایسه با مصرف منحصراً مفنامیک اسید دارد . ویتامین E نقش مؤثری در حفاظت از چربی های غیر اشباع در مقابل اکسیداسیون دارد که در نهایت مانع از تشکیل پروستاگلاندین ها می شود .
    پروستاگلاندین ها عامل اصلی انقباضات رحم و درد های آن هستند . در تحقیقی که در دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شد،کاهش چشمگیری در میزان درد قاعدگی ، طول دوره آن و میزان خونریزی در اثر مصرف عسل خالص دیده شد.
    ویتامین B1 با اثر مشابه به ایبوبروفن ولی بدون عوارض گوارشی، درکاهش درد های قاعدگی نقش دارد .
    استفاده از منابع کلسیم و منیزیم و یا مکمل های آنها از چند روز قبل از قاعدگی تا دوالی سه روز اول آن اثرات زیادی در کاهش درد قاعدگی دارند. افرادی که روزانه 3 تا 4 واحد لبنیات در روز استفاده می کنند درد کمتری را طی قاعدگی متحمل می شوند.
    البته باید دقت کرد که باید لبنیات کم چرب باشند چون نوع پر چرب اثرات عکس دارد ومنجر به تشکیل پروستاگلاندین ها و درد بیشتر می شود.
    درمطالعه ای دیده شد دختران و زنان جوانی که سطوح ویتامین D پایینی داشتند بیشتر دچار دردهای شدید می شدند پس باید به کفایت دریافت منابع ویتامین D هم دقت کرد.
    طبق مطالعات انجام شده مصرف مکمل امگا3 یا منابع آن نیاز به دریافت مسکن را کاهش می دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.