راهکارهایی برای رفع خشکی مزاج در ماه رمضان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84180
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    باور داشته باشیم که گرفتن روزه هیچ ارتباطی با کوفتگی بدن، اختلال حافظه یا خشکی مزاج ندارد.
    تمام علائمی که در بدن انسان مشاهده می‌شود به نوع تغذیه افراد بستگی دارد.
    استفاده از مواد غذایی دارای فیبرهای محلول و نامحلول در زمان افطار، سحر و میان این دو وعده غذایی بسیار به رفع خشکی مزاج کمک می‌کند.
    ذرت، بادام، میوه آوکادئو، نخود، کنگر فرنگی، گلابی، برنج قهوه‌ای، باقالی، نان سبوس دار، عدس، لوبیا قرمز، جو پوست کنده، تمشک، نخود فرنگی، کلم بروکلی، سیب و لوبیای سفید از جمله مواد غذایی دارای فیبر فراوان هستند.
    در وعده‌های غذایی افطار و سحر حتماً باید از 4 گروه اصلی مواد غذایی استفاده کرد تا بدن دچار عدم تعادل در هضم و جذب غذا نشود.
    : مصرف 6 تا 8 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر در کنار مصرف مواد غذایی فیبردار حرکات دودی روده را تقویت کرده و خشکی مزاج را بر طرف می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.