راز کاهش وزن از نگاه ذهن و روانشناسی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

• بیا نگاهی به روند خلق افرادی بیندازیم که اضافه وزن دارند و دلشان می خواهد وزن کم کنند :
    •اولین مسئله ای که لازم است بدانی این است که شرایط اضافه وزن از طریق فکر خودت خلق شده است . به عبارت ساده تر ، اگر کسی اضافه وزن دارد ، مشکلش از “فکر چاقی سرچشمه گرفته است . حالا چه خودش از این مطلب آگاه باشد یا نه . امکان ندارد کسی “فکر لاغری ” در ذهن داشته باشد و چاق باشد . این مطلب در برابر قانون جذب عرض اندام می کند .
    •من بعد از زایمان سر هر دو دخترم ، اضافه وزن داشتم و می دانم که دلیلش گوش دادن به حرف مردم و خواندن این مطلب بود که بعد از زایمان وزن کم کردن سخت است ، و مخصوصاً بعد از بچه دوم سخت تر است . من هم دقیقاً تمام “فکر چاقی ” را به سوی خودم فرا خوانده بودم و به سرم هم آمده بود . من واقعاً “خرس” شده بودم و هر چه بیشتر به “خرس بودن” خودم توجه می کردم ، گنده تر شدن بیشتری
    را جذب می کردم . با این جثه ریز ، یک آدم غول پیکر هفتاد کیلویی شده بودم و همه اش هم به دلیل “فکر چاقی” بود .
    افکاری عالی در سر بپروران تا وزن دلخواه خودت را به دست بیاوری .
    •تعریف وزن دلخواه ، وزنی است که تو با آن حس خوبی داشته باشی . نظر فردی دیگر مهم نیست . وزن دلخواه وزنی است که حس خوبی در تو ایجاد کند .
    •با استفاده از روند خلق ، برای جذب وزن بدنی دلخواهت این مراحل را را دنبال کن:
    • گام اول : درخواست
    • وزن دلخواه خودت را مشخص کن . تصویری ذهنی از هیکلی که می خواهی داشته باشی ، بساز . اگر عکس هایی از هیکل دلخواهت داری ، بیاور و گاهی به آن نگاه کن . اگر نداری ، تصاویری از هیکلی که دویت داری به آن شکل باشی بیاور و به آن نگاه کن. .
    • گام دوم : باور
    • تو باید اعتقاد داشته باشی که از قبل هیکل دلخواهت را داری . تو باید تصور کنی ، وانمود کنی ، اقدام کنی و اعتقاد راسخ داشته باشی که هیکل دلخواهت به تو تعلق دارد و خودت را در حال دریافت وزن دلخواهت ببینی.
    • وزن دلخواهت را بنویس و آن را روی وزنه بگذار ، یا اصلاً لازم نیست خودت را وزن کنی . خودت را با افکار ، کلام و اقدام در مورد هر آنچه خواسته ای در تضاد بینداز . لباسی در اندازه ی هیکل فعلی خودت نخر . ایمان داشته باش و حواست را روی لباس هایی که خواهی خرید ، متمرکز کن . جذب وزن دلخواه دقیقاً عین سفارش دادن چیزی از کاتالوگ کائنات است . تو در کاتالوگ نگاه می کنی ، وزن دلخواهت را انتخاب می کنی و آن را سفارش می دهی ، که بعد هم به تو تحویل داده می شود .
    • اراده کن دنبال آدمهایی بگردی و کسانی را تحسین کنی که هیکلی مطابق میل تو دارند . از آنها تعریف کن . آنها حس خوبی نسبت به تو پیدا می کنند و تو آن حس خوب را به سوی خودت می کشانی . اگر افراد چاق را دیدی به آنها توجه نکن و فوری ذهن خود را به سوی تصویر ذهنی وزن دلخواهت تغییر بده و آن را حس کن .

• گام سوم: دریافت
    • تو باید حس خوبی داشته باشی . این مطلب مهم است که اگر در مورد هیکل خودت حس بدی داشته باشی ،نمی توانی وزن دلخواهت را به سوی خودت جذب کنی . اگر حس بدی در مورد هیکل خودت داری ، این احساس قوی است و تو احساسات بد بیشتری را در مرود هیکل خودت جذب می کنی . تو هرگز نمی توانی هیکل خودت را تغییر دهی اگر به آن خرده بگیری . چنانچه ایراد بگیری ، در واقع وزن بیشتری را به سوی هیکلت جذب می کنی . ذره ذره از اندامت تعریف و تمجید کن . در مورد نکات خوب اندامت فکر کن . وقتی راجع به خودت افکاری خوب در سر بپرورانی و حس خوبی در مورد خودت داشته باشی ، روی بسامد وزن دلخواهت قرار می گیری و کمال مطلوبت را به سوی خودت احضار می کنی .

• والاس واتلز نکته ی جالبی را در یکی از کتابهایش که راجع به خوردن است بیان می کند . او توصیه می کند که وقتی غذا می خوری ، دقت کن که ششدانگ حواست متوجه عمل جویدن غذا باشد . حضور ذهن داشته باش و حس خوب غدا را تجربه کن . اجازه نده حواست پرت شود . در بدنت حضور داشته باش و از تمام حال و هوای جویدن غذا در ذهنت و قورت دادن آن لذت ببر . وقتی موقع خوردن حواس جمع باشی ، طعم غذا به شدت معرکه و قوی است . وقتی اجازه بدهی حواست پرت شود ، آن طعم تقریباً ناپدید می شود . من اعتقاد دارم اگر با حضور ذهن غذا بخوریم و تمام حواس خود را به تجربه ی لذت بخش خوردن معطوف کنیم ، غذا به خوبی در بدنمان هضم می شود و نتیجه ی حاصل از آن در بدنمان کامل و بی عیب و نقص است . پایان داستان من راجع به اضافه وزنم این است که هم اکنون به وزن پنجاه و دو کیلو رسیده ام….. پس حواست را به وزن دلخواهت معطوف کن …
    منبع : کتاب راز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.