[align=justify]به گفته دانشمندان عدم مصرف صبحانه سبب افزایش وزن به دلیل تمایل بیشتر به غذاهای پرکالری می شود. در نتیجه محققان در صدد شناسایی فعل و انفعالاتی برآمدند که در مغز انسان سبب تمایل افراد به غذاهای مختلف می شود.
دانشمندان در کالج سلطنتی لندن، به هنگام اسکن به روی ۲۱ نفر با وزن معمولی، تصاویر غذاهای پرکالری را به این افراد نشان دادند. یک روز به این افراد قبل از اسکن صبحانه داده نشد و روز دیگر آنها یک ساعت و نیم قبل از اسکن، یک صبحانه مفصل ۷۳۰ کالری خوردند. نتیجه آزمایش نشان داد که نخوردن صبحانه در تمایل به غذاهای پرکالری تاثیر گذاشته بود.
اسکن نشان داد که وقتی شکم خالی است قسمتی از مغز که مربوط به تمایل به غذاست و کرتکس اربیتال فرونتال نام دارد، بیشتر فعال می شود. وقتی محققان به شرکت کنندگان در آزمایش ناهار دادند کسانی که صبحانه نخورده بودند کالری بیشتری مصرف کردند.
دکتر تونی گلدستون از کالج سلطنتی لندن می گوید: از آزمایش به روی هر دو گروه شرکت کننده در ام آی آر و نظارت بر میزان غذایی که برای ناهار صرف کردند، ما شواهد زیادی پیدا کردیم حاکی از آن که پرهیز از خوردن غذا سبب می شود که انسان بیشتر احساس گرسنگی کند، به غذاهای پرکالری تمایل پیدا کند و غذای بیشتری صرف کند.[/align]