رابطه مصرف اسيد چرب امگا ۳ و ماهي با خطر ابتلا به ديابت نوع ۲

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69164
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مصرف اسيد چرب امگا 3 براي سلامت قلب و عروق بسيار مفيد است ،‌ ولي آيا ممكن است كه مصرف زياد اين اسيد چرب مضراتي نيز به همراه داشته باشد .
    محققان در مطالعات اخير به اين نتيجه رسيده اند كه ، مصرف زياد اسيد چرب امگا 3 ،‌به مقدار بيش از 2/0 گرم در روز و يا مصرف ماهي بيش از 2 سروينگ (واحد) در روز مي تواند سبب افزايش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 باشد .
    © 2010 American Society for Clinical Nutrition

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.