رابطه‌ای میان سرطان کلیه و چاقی وجود ندارد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77081
    zghasemi
    مشارکت کننده

    سرطان کلیه تنها در مراحل اولیه قابل درمان است

    چاقی بر روی سرطان کلیه تاثیری ندارد و اینکه بیان می‌شود که چاقی خطر ابتلا به سرطان کلیه را به میزان ۷۰ درصد افزایش می‌دهد، صحت ندارد.

    فاکتورهایی مثل مسائل ژنتیکی، ارثی، مصرف دخانیات و سیگار، داشتن بیماری‌های زمینه‌ای مثل سندرم پلتیستیک و داشتن تومور‌ها در ایجاد سرطان کلیه نقش دارند و مهم و اساسی تلقی می‌شوند.

    سرطان کلیه نسبت به شیمی درمانی پاسخ نمی‌دهد و تنها راه درمانی این سرطان جراحی است که باید قبل از انتشار بیماری صورت بگیرد.

    سرطان کلیه را تنها تا زمانی که سرطان کوچک است، می‌توان جراحی کرد و اگر تومور به قسمت‌های دیگر بدن متاستاز بدهد، قابل درمان نیست.

    روش‌ها جدید کاملا بی‌فایده است و به هیچ وجه جوابگو نیست و توصیه می‌کنم که از روش‌های جدید که هزینه زیادی دارند، استفاده نکنند.

    روش ایمونوتراپی با اینکه ۱۵ سال است که در ایران انجام می‌شود ولی با این حال در درمان سرطان کلیه تاثیری ندارد و موفیقت آمیز نیست.

    اگر فردی به سرطان کلیه مبتلا شود، نمی‌توان پیش بینی کرد که روش‌های درمانی تا چند درصد می‌تواند تاثیر گذار باشد.

    بیماری سرطان کلیه اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود، درمان می‌شود، در غیر این صورت نباید بیماران امیدی به درمان داشته باشند.

    ۷۰ تا ۸۰ درصد افرادی که به سرطان کلیه مبتلا می‌شوند در مدت یک سال از بین می‌روند و زمانی که تومور به یک کیلو گرم برسد، بیمار فرصت زیادی ندارد.

    سن بروز این بیماری معمولا بالای ۵۰ سال است و البته در مرد‌ها ۲ برابر زنان بروز می‌کند.

    انجام آزمایش سالی یکبار ضروری است و این ضرورت برای افرادی که زمینه خانوادگی دارند بیشتر است ولی افراد بالای ۵۰ سال در صورت مشاهده ادرار خونی، درد پهلو حتما باید به پزشک مراجعه کنند.

    تومورهای کلیه با استفاده از سونوگرافی به راحتی قابل تشخیص است و در ۱۰ تا ۳۰ درصد بیماران به محض ایجاد سرطان کلیه، شکم شان بزرگ و حجیم می‌شود.

    #100647
    s.samadi
    مشارکت کننده

    محققان آمریکا بر اساس تحقیقات خود گفتند: با افزایش وزن احتمال ابتلا به سنگ کلیه دو برابر می شود.

    این محققان افزودند: تعداد آمریکایی های مبتلا به سنگ کلیه از سال 1994 میلادی تاکنون تقریباً دو برابر شده است و شیوع چاقی بیشترین علت بروز این پدیده است.دکتر چارلز اسکیلس محقق کیلنیکی اداره امور نیروهای انسانی در دانشکده پزشکی مجاری ادراری و دارویی دیوید جفرن در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس گفت: سنگ کلیه نظیر بقیه سنگ ها کوچک است و از تجمع موادی حاصل می شود که در ادرار حل می شوند و به دلایل ناشناخته ایجاد سنگ می کنند.وی گفت: افراد دارای پیشینه خانوادگی سنگ کلیه احتمالا بیشتر پیشینه دیابت، چاقی و نقرس دارند.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.