به گزارش خبر گزاری فرانسه تحقیقات اخیر پژوهشگران دانشگاه تورنتو نشان داده است خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی است بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات ها در بدن، باعث کاهش قند خون نیز می شود.
مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مانند نان سفید روند جذب کربوهیدرات را کاهش می دهد و می تواند ماده موثری برای کنترل دیابت، به خصوص در کشورهایی مانند هند باشد که در حال حاضر 40 میلیون نفر از آنان مبتلا به این بیماری هستند و طی پیش بینی های به عمل آمده، این تعداد تا سال 2025 به 80 میلیون نفر خواهد رسید.
محققان می گویند این خشکبار دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که برای بدن بسیار ضروری استپسته، همچنین برای تسکین اعصاب مفید است.وجود چربی اشباع نشده در پسته،همچنین باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد (ldl) و بالا رفتن سطح کلسترول خوب خون(hdl) می شود که این عمل، برای سلامت قلب بسیار مفید است.