ديابتي ها از مصرف زياد طالبي بپرهيزند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77196
    zghasemi
    مشارکت کننده

    طالبي جزء دسته بندي ميوه ها محسوب مي شود و متعلق به خانواده كدو است.

    طالبي معمولا به دو رنگ زرد يا سبز وجود دارد كه رنگ زرد آن حاوي رنگدانه بتاكاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاكاروتن مي باشد كه هر دوي آنها از پيش سازهاي ويتامينA محسوب مي شوند به طوري كه هر 100 گرم طالبي حاوي 180 معادل رتينول است.

    اين ميوه حاوي 31 كيلوكالري انرژي بوده كه 8 درصد آن را كربوهيدراتها همراه با مقدار مناسبي فيبر خوراكي تشكيل مي دهند.

    ميزان پتاسيم موجود در طالبي را در حد متوسط به ميزان 240 ميلي گرم عنوان كرد كه مي تواند براي بيماري هاي قلبي عروقي مناسب است.

    همچنين ويتامين ث موجود در اين ميوه قابل توجه است و حدود 37 گرم مي باشد كه خود مي تواند در پيشگيري از سرماخوردگي موثر باشد.

    هريك ليوان از اين ميوه يك واحد محسوب مي شود و مي تواند به ميزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.

    مصرف زياد طالبي مي تواند مشكلاتي از جمله نفخ و ناراحتي گوارشي و يا افزايش قند در افراد دچار ديابت ايجاد كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.