دو سم خطرناک در سفره های ایرانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82821
    Shafiei
    مشارکت کننده

    تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود.
    مصرف بیش از حد «نمک» و «چربی» در خانوارهای ایرانی در حد هشدار بالا است و از نمک بیش از اندازه به عنوان “سم سفید” نام می برند.
    این درحالیست که مصرف بیش از اندازه نمک و چربی عامل اصلی فشار خون بالا و بیماری های قلبی – عروقی است. غذاهای چرب و سرخ شده و اصولا روغن، زیاد در رژیم غذایی مردم استفاده می شود و به همین علت، اضافه وزن، چاقی و سایر بیماری های مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.
    بر این اساس است که تنها سیری شکمی کافی نیست و سیری سلولی باید تامین شود بنابراین منابع پروتئین حیوانی به عنوان منابع ریزمغذی ها و انرژی هم مطابق با میزان توصیه شده باید تامین شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.