دلمه فلفل گیاهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81889
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    ● مواد لازم برای چهار عدد

    ▪ ۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد

    ▪ ½ پیمانه هویج رنده شده

    ▪ ¼ پیمانه پیاز خرد شده

    ▪ ¾ پیمانه بلغور

    ▪ ۳/۱ پیمانه کشمش پلویی

    ▪ ۴ فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ

    ▪ ¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده

    ▪ ½ پیمانه آب

    ▪ ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته

    ● روش تهیه

    ۱) عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم.

    ۲) در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.

    ۳) پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.