مواد لازم :
هویج: یك عدد
ذرت: یك پیمانه
پیاز: یك عدد
بلغور جو: یك پیمانه
سبزی مخصوص دلمه: یك فنجان
زرشك: یك قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند بدون چربی: 120 گرم
نمك و ادویه: مقداری
طرز تهیه :
گوشت را بخار پز كنید. ذرت، پیاز، هویج و برگ مو را هم همینطور. برای بخار پز كردن از سبدهای مخصوص كوچكی كه داخل دیگ قرار میگیرد استفاده كنید. سرعت پخت گوشت قیمه شده با بخار پز حدود 20 دقیقه است و برای پخت سبزیجات، هویج و ذرت 15 دقیقه كافی است.
پیاز و گوشت و مواد بخار پز شده را با هم مخلوط كرده نمك و ادویه بزنید و زرشك و بلغور پرك شده را به آن بیفزایید. بلغور باید خام باشد. میتوانید زعفران نیز به این مواد اضافه كنید.
سبزیجات دلمه را هم افزوده مواد را خوب هم بزنید و داخل برگهای بخار پز شده بپیچید. سپس آنها را درون دیگ بچینید. وقتی كارتان تمام شد روی همه برگها آب مواد بخار پز شده را بریزید و یك بشقاب روی مواد برگردانده و یك ظروف سنگین نیز روی آن قرار دهید.
آتش زیر دیگ را بعد از جوش آمدن كم كنید و روی آن دم كنی بگذارید تا آبش كاملا به خورد رود.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی