دستور پخت یک خورش خوشمزه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69127
    madjd
    مدیرکل

    خورش نخود فرنگي
    مواد لازم:
    گوشت ران يا ماهيچه گوسفند يا گوساله 750 گرم
    نخود فرنگي 1 كيلو
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپ خوري
    پياز 2 عدد متوسط
    آبليمو 3 قاشق سوپخوري
    نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    ابتدا پياز را سرخ و طلايي كنيد، سپس گوشت ها را به اندازه تكه خورشتي در آوريد و با پياز و زردچوبه سرخ كنيد. بعد 2 يا 3 ليوان آب بريزيد تا گوشت ها بپزد. تقريبا نيم پز كه شد، نخودفرنگي ها را كه قبلا پاك كرده و شسته ايد درون آب و گوشت بريزيد. در اخر نمك، فلفل، رب گوجه فرنگي و آبليمو را اضافه كنيد. وقتي چند جوش خورد خورش اماده است. در اين خورشت از گوشت گوجه فرنگي سرخ شده و سيب زميني خلال شده براي تزئين خورش مي توانيد استفاده كنيد و با پلو ميل كنيد. ارزش غذايي اين غذا براي يك نفردر جدول ذيل آمده است:
    انرژي (كالري) 519
    كربوهيدرات (گرم) 28
    پروتئين (گرم) 5/38
    چربي (گرم) 28
    درصد اسيدهاي چرب اشباع 5/9%

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.