خورش نخود فرنگي
مواد لازم:
گوشت ران يا ماهيچه گوسفند يا گوساله 750 گرم
نخود فرنگي 1 كيلو
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپ خوري
پياز 2 عدد متوسط
آبليمو 3 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را سرخ و طلايي كنيد، سپس گوشت ها را به اندازه تكه خورشتي در آوريد و با پياز و زردچوبه سرخ كنيد. بعد 2 يا 3 ليوان آب بريزيد تا گوشت ها بپزد. تقريبا نيم پز كه شد، نخودفرنگي ها را كه قبلا پاك كرده و شسته ايد درون آب و گوشت بريزيد. در اخر نمك، فلفل، رب گوجه فرنگي و آبليمو را اضافه كنيد. وقتي چند جوش خورد خورش اماده است. در اين خورشت از گوشت گوجه فرنگي سرخ شده و سيب زميني خلال شده براي تزئين خورش مي توانيد استفاده كنيد و با پلو ميل كنيد. ارزش غذايي اين غذا براي يك نفردر جدول ذيل آمده است:
انرژي (كالري) 519
كربوهيدرات (گرم) 28
پروتئين (گرم) 5/38
چربي (گرم) 28
درصد اسيدهاي چرب اشباع 5/9%