دستور غذایی بدون کالری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85757
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    پیتزای مرغ تند و ریحان

    یک پیتزای متوسط که در رستوران تهیه شده باشد، پر از چربی و کربوهیدرات‌های بیهوده است. برای سبک کردن این غذای راحت و مورد علاقه، بجای نان پیتزای معمولی از نان پیتای فیبردار و بجای پنیر پر چرب از پنیری که چربی آن کاهش یافته، استفاده کنید.

    مرغ تازه با اضافه کردن پروتئین، باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود. می‌توانید از سینه‌ی مرغ با پوست که کباب کرده‌اید استفاده کنید یا حتی پوستش را جدا کنید. برای یک پیتزای کامل برای هر نفر، مواد دستور تهیه‌ی غذا را دو برابر کنید.

    زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
    مناسب برای ۴ نفر (هر نفر نصف پیتزا)
    کالری: ۱۵۹ کالری در هر وعده

    مواد لازم
    ۲ عدد نان پیتای فیبردار یا نان مورد علاقه‌ی شما (بدون گلوتن)
    اسپری آشپزی بدون چربی، در صورت نیاز
    ۱ فنجان سینه‌ی مرغ خرد شده و پخته شده
    مقداری سس تند در صورت نیاز
    یک چهارم فنجان سس گوجه فرنگی طبیعی (ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی آن باید گوجه فرنگی باشد نه رب گوجه)
    ۱ فنجان پنیر موتزارلا که چربی آن کاهش یافته، یعنی حداقل ۲۵ درصد کمتر از محصول معمولی آن، کالری دارد.
    ریحان تازه و خرد شده برای چاشنی
    فلفل سیاه تازه در صورت تمایل

    دستور تهیه

    ۱. فر را با درجه حرارت کم گرم کنید. روی سینی فر، فویل بکشید و نان‌های پیتا را روی آن بچینید. با اسپری آشپزی بدون چربی، دو طرف نان پیتا را اسپری کنید.آنها را با حرارت پایین در فر بگذارید تا هر دو طف نان قهوه‌ای شود.

    ۲. مرغ را با مقداری سس تند در یک کاسه بریزید (فقط چند قطره سس بزنید چون تند است) بعد مرغ را کنار بگذارید.

    ۳. سس گوجه فرنگی را روی نان‌های پیتا پخش کنید. روی آن، پنیر و مرغ تند بگذارید.

    ۴. روی پیتزا، اسپری آشپزی بدون چربی بزنید. تا زمانی که پنیر آب شود و روی پیتزا ترد شود، آن را در فر قرار دهید.

    ۵. روی پیتزای آماده شده، برگ‌های خرد شده‌ی ریحان بریزید و فلفل سیاه تازه بپاشید. قبل از برش، بگذارید ۵ دقیقه بماند تا سرد شود. از خوردن این پیتزا لذت ببرید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.