-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۸ #75437ezamaniمشارکت کننده
[align=justify]سازمان جهانی بهداشت برای اولین بار دستور العمل مقدار مجاز مصرف روزانه سدیم برای کودکان را منتشر کرد.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، کارشناسان این سازمان امیدوارند که ارائه این دستورالعمل به مبارزه جهانی در برابر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی نامناسب که این روزها در بین تمام مردم جهان، مزمن و همه گیر شده اند، کمک کند.
این آژانس سازمان ملل خاطرنشان کرد که مصرف زیاد نمک، عامل موثری در افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا است و این عارضه نیز به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته را تشدید می کند و در حال حاضر عامل درجه یک مرگ و میر و ناتوانی در سراسر جهان است.
به گزارش رویترز، سازمان جهانی بهداشت در گزارش جدید خود اعلام کرد که این دستورالعمل متناسب با جثه، سن و نیاز بدنی کودک به انرژی تفاوت دارد و برای کودکان بالای دو سال به کار می رود.
بر اساس این گزارش، بیماری قلبی، سکته و سایر بیماریهای غیرواگیردار (NCDs) نظیر دیابت، سرطان و بیماری های مزمن تنفسی هر سال جان شمار قابل توجهی از مردم را در سراسر جهان می گیرند.
بیماری های غیرواگیردار و ناشی از رژیم غذایی نامناسب جزو امراض مزمن هستند و چندین سال یا دهه طول می کشد تا تشدید شوند لذا توجه و کنترل عوامل ایجاد کننده آنها بویژه فشار خون بالا از همان دوران کودکی برای مقابله و پیشگیری از این امراض بسیار حائز اهمیت است.
در گزارش جدید این سازمان آمده است: در حال حاضر اکثر مردم سدیم بیش از حد مجاز مصرف می کنند در حالی که به اندازه کافی از مواد غذایی حاوی پتاسیم استفاده نمی کنند. غذاهای غنی از پتاسیم شامل نخود، لوبیا، مغز خشکبار و سبزیجات مانند کلم و اسفناج و میوه هایی چون موز و خرما هستند. مقدار سدیم در غذاهای فرآوری شده بسیار بیشتر از حد مجاز است.
اجرای دقیق دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت که به تفصیل در سایت رسمی این سازمان منتشر شده اند، بدین معنی خواهد بود که هر فردی در طول روز به میزان مساوی پتاسیم و سدیم مصرف کند و تعادل بین مقدار این دو عنصر حیاتی در بدن حفظ شود. [/align]
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۵:۰۵ #99188madjdمدیرکلمتاسفانه بیشتر تنقلات مورد علاقه ی کودکان حاوی میزان زیادی سدیم است.
۱۵ بهمن، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۵ #99198zahra jamshidiمشارکت کنندهبرخی والدین فکر می کنند دادن آجیل به فرزندشون نهایت تغذیه سالم است!
ولی توجه ای به خام بودن یا شور بودن آن ندارند ؛ در صورتیکه خیلی مهمه افراد برای کنترل سدیم دریافتی ، آجیل و مغزها رو به صورت خام دریافت کنند . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.